13 tips for å bygge opp en liste med lesere til din ezine

Det er mange måter å få tak i lesere til ditt magasin, med på et eller annet vis må du komme deg ut og spørre dem om de vil være med på ferden videre. Her er noen tips som gjør hele prosessen mye enklere.

1. Dersom du allerede har et firma eller et nettsted med kunder, legg dem til listen din. Spør de som jobber med eller for deg om kontaktinformasjon for deres kontakter, og sjekk det du har for hånden av mottatte visittkort og korrespondanse.

2. Bruk et skjema på nettsiden din. La leserne fylle ut dette veldig enkle skjemaet for å komme med på din ezine.

3. Bruk en ezine-katalog. I en slags katalog kan du promotere din ezine med en fin beskrivelse av hva den dreier seg om. Se hva andre har skrevet og få ideer.

4. Ta ut reklameplass på nett for å få markedsført din ezine.

5. Bruk en e-postliste der utgivere av ezines kunngjør hva slags ezines de tilbyr, hvor mange abonnenter de har, osv.

6. Annonser i magasiner, tidsskrifter, og så videre som er relaterte til dine produkter og de interessene som er relevante for ditt firma.

7. Du kan legge ut brosjyrer rundt om i byen som gir informasjon om din ezine.

8. Få med din ezine på visittkortet.

9. Tilby gratis annonseplassering, det tiltrekker seg raskt abonnenter. Ikke glem å få med dette i katalogen hvis du tilbyr noe sånt.

10. Få med din ezine og litt relevant informasjon i signaturen din på e-post. Gjør det lett for mottakeren å finne ut hvordan han kan abonnere.

11. Annonseutveksling. La andre som utgir ezine få plass i din ezine mot at de gjør det samme for deg. Husk å lage en flott og overbevisende annonse.

12. Bruk en annonsemegler som formidler annonseplass, og få inn annonsører som du kan legge til listen din.

13, Be leserne om å anbefale din ezine til sin familie og venner, og til kolleger, forbindelser, bekjente, og så videre.