3 tips til å utvikle nytt innhold til din ezine

Det er mange måter å få på plass innholdet til en ukentlig ezine på. Her får du tre tips om metoder som er blant de aller beste.

Ta materiale fra din egen ebok

Hvis du har skrevet en gratis ebok før, kan du skrive om noe av innholdet og bruke det i en kort mail eller ezine-artikkel. Husk at det skal være kort og fyndig, ikke mer enn 300 eller 400 ord, altså mellom 1 og 2 sider i et tekstbehandlingsprogram. Det er viktig å tenke over at det enkle ofte er det beste. Ikke skriv for langt, gi i stedet leserne lokkemat så de lander på nettsidene dine og kjøper produktet du tilbyr. Dette tipset er gull fordi det ikke krever noe grundig arbeid, bare litt lett forkorting, omskriving og oppsummering.

Lei inn noen andre til å gjøre det

Nå til dags finnes det haugevis av nettsteder der frilansere tilbyr sine tjenester for en ganske billig penge. Du får selvfølgelig ikke en norsk skribent like billig som en pakistaner eller filippiner, men du kan redusere kostnadene til et levelig nivå. Dersom din ezine kan utgis på engelsk kan du faktisk gjøre det enda billigere. Det beste av alt er at du faktisk kan finne gode skribenter som kan levere god kvalitet på disse sidene, på tross av at det blir lagt så sterk vekt på pris.

Skriv materiale selv

I noen tilfeller er du ganske enkelt nødt til å ta ansvar og skrive innholdet selv. Det enkleste er bare å sette av noen få dager og skrive noe sånt som 20 eller 30 e-poster – uten å sende dem. Da har du faktisk nok materiale til de neste 5-6 månedene, og kan konsentrere deg om andre ting. Alt du trenger å huske er å sende ut materialet regelmessig, for eksempel en gang i uken.