Hvordan generere nettrafikk med ezine reklame – gratis

For de som driver med markedsføring på nett og er interessert i gratis eller svært billig annonsering er ezines fortsatt veien å gå. Dette er en av de eldste og mest brukte metodene, og det er jo en grunn til det – nemlig at det fungerer.

Ezines er som kjent gratis magasiner som du abonnerer på via e-posten din. For å generere nettrafikk verdt tusenvis av kroner er det bare å lese våre råd her. Det beste av alt er at det er gratis.

Det å øke trafikken på egne blogger eller på en hjemmeside, kan utvikle seg til å bli en viktig bi-inntekt. Klarer man nemlig å øke trafikken tilstrekkelig, kan man få bedre og bedre annonser, slik som River Belle, på egne sider. Om man tillater annonser som linker potensielle kunder til de riktige sidene, kan man sikre seg en god forfatterkarriere.

Før du begynner en markedsføringskampanje via ezines er det viktig at du lager deg en ny e-postadresse som du kun bruker til ezine-abonnementene dine. Det er veldig viktig for at du skal greie å hold rede på disse annonsene. Vær imidlertid forsiktig med gratistjenester. I verste fall kan innboksen overfylles og du risikerer at annonsene dine ikke blir publisert. Bruk eventuelt gmail, som har mye lagringsplass.

Mange ezines tilbyr gratis annonseplass til abonnentene sine, så ditt neste steg er å gå gjennom ulike ezines og finne ut hvem som har dette gratistilbudet. Samtidig finner du ut mye om kvaliteten på forskjellige ezines og hva slags informasjon du kan finne der.

Som regel vil en ezine ha en grense på ca. 5 linjer med gratis annonser. Du kan bruke ressurser du finner på nett for å tilpasse annonsene dine til kravene de stiller. Formatit er en slik ressurs. Du kan også bruke noe som heter notetab, en gratis programvare.

Når du blir abonnent på en slik ezine for å få annonsere der gratis, vil du også ha den fordelen at du vil motta alle e-postene deres og ha mulighet til å finne ut om nye spesialtilbud på annonser. Da hjelper det mye hvis du har brukt gode systemer for å følge opp hvilke ezines som er mest effektive når det gjelder å generere nettrafikk for ditt nettsted.

Det kan ta litt tid og komme i gang med dette, men det lønner seg på sikt.