Hvorfor skriver du ikke ezine-artikler?

Overalt på nettet kryr det av folk som er desperate etter å få mer trafikk på nettsidene sine. De vil betale tusenvis av kroner for å rykke fremover i køen på Google eller Yahoo. Paradoksalt nok så er en av de enkleste måtene å få trafikk på nettsider helt gratis, og noe alle som kan lese og skrive i teorien er kapabel til. Da snakker vi om å skrive ezine-artikler. Mange med populære nettsteder har tjent hundretusenvis av kroner på denne måten.

Det er stor etterspørsel etter ezine-artikler, men det er bare noen få som benytter seg av denne metoden. Derfor ser du ofte de samme artiklene om og om igjen. Slike artikler har mye futt i seg fordi de er slags gratis kjempeannonse for deg selv. Artikler er langt mer effektive enn annonser. Hvorfor? Fordi alle vet at en reklame dukker opp fordi du betalte for å plassere den der. Men en artikkel derimot, er en indikasjon på at du har noe å si som redaktøren av en ezine mener vil være til nytte for hans lesere, som tilfeldigvis også er din målgruppe. Du er da blitt anerkjent som en ekspert på dette området. Alle vil selvfølgelig heller kjøpe fra en ekspert på området enn en fyr som simpelthen har betalt for å plassere en annonse.

Ezine-artikler kan benyttes til å mangedoble trafikken til ditt nettsted. Det gjelder særlig hvis du greier å komme deg inn i en ezine med et stort og nysgjerrig publikum og gir dem en skikkelig god artikkel. Å skrive en god og effektiv artikkel krever selvfølgelig sitt, men er det egentlig så mye enklere å skrive en overbevisende reklame og så komme opp med tusenvis av kroner for å plassere den? Nei, ta deg sammen og begynn å skrive ezine-artikler hvis du virkelig vil ha trafikk til siden din.